Tervetuloa mukaan kursseille ja ryhmiin! Helmikuun senioriretki täynnä

Kirja- ja elokuvaryhmä 20.2.-7.5.2024 (3 krt)

Torstai-iltapäivisin kokoontuvassa ryhmässä valitaan ja luetaan kirja, katsotaan siitä elokuva sekä keskustellaan kirjan ja elokuvan annista.

Ryhmä kokoontuu Puistonkulmassa ja Riihimäen kirjastolla. Ilm. 9.2. mennessä.

 

Voimaa ruuasta -kurssi 1.-29.2.2024 (3 krt)
Haluatko arkeesi lisää hyvinvointia ja virkeyttä ruokavalion avulla? To-aamupäivisin kokoontuvalla kurssilla pohditaan omia ruokatottumuksia ja millaisia muutoksia niihin voisi tehdä. Kurssitapaamiset Seniorikulmassa ja Puistonkulmassa. Ilm. 25.1. mennessä.

 

Neuvokkaat naiset -kurssi 7.2.-20.3.2024 (7 krt)

Nousevat elinkustannukset laittavat monen yksin asuvan talouden koville. Kurssilla pohditaan yhdessä ja saadaan tietoa miten kestävää, hyvinvoivaa ja mielekästä arkea voi elää myös pienellä rahalla. Kurssi kokoontuu keskiviikkoiltapäivisin Seniorikulmassa. Ilm. 31.1. mennessä.

 

Elämysretki Fazerilaan ja Lottamuseoon 23.2.24 klo 9.15-16   (TÄYNNÄ)

Alkukevään elämysretkellä käydään opastetulla kierroksella Fazer Experience Vierailukeskuksessa sekä vieraillaan Tuusulan Rantatiellä sijaitsevassa Lottamuseossa. Retkestä peritään 40 € kulukorvaus, joka sisältää matkat, Fazerin opastetun kierroksen, lounaan sekä Lottamuseon sisäänpääsyn. Ilm. 31.1. mennessä. Kaiku-kortilla maksutta mukaan!

 

Kaatumistapaturmien ehkäisy -kurssi 14.3.- 25.4.2024 (3 krt)

Kaatumiset ovat merkittävin ikääntyneiden vammojen aiheuttaja. To-aamupäivisin kokoontuvalla toiminnallisella kurssilla käydään läpi erilaisia käytännön tapoja ehkäistä kaatumisia ja niiden aiheuttamia vammoja. Ryhmässä harjoitellaan myös lattialta ylösnousemista. Kurssitapaamiset Seniorikulmassa. Ilm. 1.3. mennessä.