Tervetuloa tutustumaan seniorikuntosali Kuntokulmaan ma-to klo 10-12 (touko-elokuussa ma 10-12)

Kuntokulma on ikääntyneille tarkoitettu esteetön, viihtyisä ja turvallinen paikka liikkua. Sali soveltuu erityisesti henkilöille, joiden liikkumiskyky on heikentynyt. Laitteet eivät kuitenkaan sovellu pyörätuolissa istuvan henkilön käyttöön.

Kuntokulma on varusteltu Hur-laittein. Kuntosalilaitteet perustuvat paineilmaan ja mahdollistavat turvallisen ja tehokkaan harjoittelun. Laitevalinnat on tehty ikääntyvien voimaharjoittelun erityispiirteet huomioiden.

  • seitsemän lihaskuntolaitetta
  • kaksi istuma-asennossa käytettävää crosstrainer-laitetta
  • kuntopyörä
  • hyvä valikoima muuta välineistöä

Kuntokulmassa on ovet avoinna uusille tutustujille maanantaista torstaihin klo 10-12, jolloin on mahdollisuus varata aika kuntosalin esittelyyn ja laiteopastukseen sekä sopimuksen tekoon.

Kuntokulma on kuntosalisopimuksen tehneiden käytössä kaikkina viikonpäivinä klo 7-21. Kuntokulmaan kuljetaan omalla kulkutunnisteella, mikä aktivoidaan kuntosalisopimuksen teon yhteydessä. Kulkutunnisteesta jokainen maksaa 10 € käteisen panttimaksun.  Salin käyttäjä määrittää sopimusta tehdessään vuorokaudenajan, jolloin haluaa harjoitella. Tiloissa on tallentava kameravalvonta.

Hinnat:

22€/kk aamupäivän kuntoilija klo 6-12

22€/kk iltapäivän kuntoilija klo 12–17

20€/kk illan kuntoilija klo 17–21

35€ /10 kerran kortti / voimassa 3 kuukautta

Lisätietoja Niina Uusikartanolta p. 050 3084014