Mukavaa toimintaa omaan taloon tai pihaan? Tule TaloTsemppariksi!

Yhdessä Kotikulmilla-toiminta on iäkkäiden yhteistä toimintaa lähellä omaa kotia – taloyhtiöiden kerhotiloissa, pihoilla ja vaikka lähipuistossa. Asukkaat suunnittelevat yhdessä mitä he haluavat tehdä: juttelevat ehkä kahvikupin äärellä, pelaavat tai liikkuvat yhdessä. Toimintaa luotsaavat pääosin taloyhtiöiden asukkaat, joille on tarjolla lyhyt TaloTsemppari-koulutus. Yksikin innostunut henkilö taloyhtiöstä riittää toiminnan aloittamiseen!

Yhdessä Kotikulmilla-toiminta tuo iloa ja yhteisöllisyyttä asukkaiden elämään, lisää hyvinvointia ja lievittää yksinäisyyttä. Mukava yhteinen toiminta auttaa tutustumaan naapurustoon. Riihimäellä on ennestään hyviä kokemuksia jo olemassa olevasta taloyhtiötoiminnasta ja uusi malli kannustaa nyt lisää taloyhtiöitä mukaan.

Kotokartanosäätiö sekä Riihimäen avoimet senioripalvelut, Liikunta- ja hyvinvointikeskus ja Terveyskeskus tukevat toimintaa säännöllisellä yhteydenpidolla. Ikäinstituutti tarjoaa mm. tiedotusmateriaaleja sekä starttikassin toiminnan aloittamiseksi taloyhtiössä.

TaloTsemppari valmennuksia järjestetään sekä etänä että tavallisina  koulutuksena ja ne kestävät vain yhden iltapäivän. Lisätietoja toiminnasta ja TaloTsemppari-valmennuksesta voi kysyä Maria Harviolta p. 050 560 973

Esitteet