Laura Järvelä, Toiminnanjohtaja
Hei!

Olen Kotokartanosäätiön toiminnanjohtaja Laura Järvelä. Aloitin Säätiöllä vuoden 2018 alussa toiminnanohjaajana ja siirryin nykyiseen tehtävääni 1.8.2022 aiemman toiminnanjohtajan jäädessä eläkkeelle. Nykytehtävässäni työskentelen pääasiassa Säätiön hallinnon, kehittämisen, toiminnan johtamisen ja erilaisten yhteistyökumppanuuksien sekä paikallisten yhteistyötapahtumien parissa. Toisinaan voimme kohdata myös erilaisissa avoimissa tapahtumissa, retkillä sekä päätoimipisteessämme Puistonkulmassa. Minun kanssani päätyy usein juttusille myös ilmoittautumisten yhteydessä.

Omassa ja Säätiön toiminnassa minulle on erityisen tärkeää vastavuoroinen luottamus, vapaus toimia, jokaisen yksilöllisyyden ja samanarvoisuuden kunnioitus sekä yhteisön turvallisuus ja toiminnan vaikuttavuus. Uskon, että hyvinvoiva ja innostunut vapaaehtois- ja työntekijäyhteisö tuottaa parasta mahdollista hyvinvointia myös toimintaamme osallistuville.

Työ- ja koulutustaustaltani olen liiketalouden ja sote-alan sekatyöläinen. Minulla on tutkinnot markkinoinnista, johtamisesta (EAT), liiketaloudesta (Tradenomi AMK), vanhustyöstä (Geronomi AMK) sekä yhteisöpedagogiasta (Järjestöalan yhteisöpedagogi YAMK). Lisäksi olen opiskellut vapaaehtoistoiminnan johtamista, käyttäjäkeskeistä suunnittelua sekä monenlaisia hyvinvoinnin vahvistamiseen liittyviä menetelmiä. Työurani alku kului liiketalouden työtehtävissä mm. johtamisen ja kehittämisen parissa, mutta työskentely kuntoutusalan yrityksessä kirkasti kutsumukseni ihmisten, erityisesti seniorien, hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistämiseen. Ja sille tielle olen nyt onnellisesti jäänyt…

Vapaa-aikanani kuluu luonnossa liikkumisen, naapurikunnassa sijaitsevan vanhahkon remontoitavan omakotitalomme sekä perheeni ja läheisteni kanssa. Nautin myös hyvistä kirjoista ja elokuvista sekä löytökissamme rapsuttelusta. Toisinaan innostun myös erilaisten pienten luovien projektien pariin.

Otathan minuun rohkeasti yhteyttä, jos sinulla toiveita, palautetta tai yhteistyöehdotuksia Säätiön hyvää ikääntymistä edistävään toimintaan liittyen. Olemme täällä juuri sinua varten! 😊