Maria Harvio, toiminnanohjaaja
Hei!

Olen Maria Harvio, toiminnanohjaaja. Olen työskennellyt Kotokartanosäätiössä vuodesta 2020 lähtien lähitoiminnan, ryhmien sekä vapaaehtoistyön parissa. Ohjaan myös viikoittain istumajoogaa sekä aivo- ja muistitreeniä. Koordinoin Kotokartanosäätiön lähitoimintaa eri alueilla sekä vapaaehtoistyötä taloyhtiöissä ja leppoisan tahdin lenkeillä. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja muistihoitaja (EAT). Lisäksi olen kouluttautunut mm. Ystäväpiiri- ja Omahoitovalmennus-ohjaajaksi.

Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen ja yhteisöllisyys. Yhdessä tekeminen ja oleminen sekä ihmisten väliset kohtaamiset ovat tärkeitä meistä monille. Minulla on myös onni oppia joka viikko itseäni pidempään täällä eläneiltä. Välillä elämään kuuluu surua ja vaikeita aikoja, mutta onneksi toisten tuki voi kannatella ja antaa voimia. Ohjaajana pyrin luomaan mahdollisuuksia vertaistukeen sekä kaikille antoisaan yhdessäoloon. Joskus on hyvä myös nauraa yhdessä!

Vapaa-ajallani rentoudun ja saan energiaa erilaisista joogaharjoituksista. Joogan lisäksi harrastan lukemista, kotoilua, pieniä taideprojekteja ja puutarhapuuhia sekä ulkoilua. Perheen kanssa aika kuluu lasten liikuntaharrastusten parissa. Minulla on päivittäin puolen tunnin työmatka ja sen aikana kuuntelen mielelläni musiikkia.