Kohtaamispaikat ja tilaisuudet

Järjestämme erilaisia avoimia kohtaamispaikkoja, ohjelmatilaisuuksia, tapahtumia, retkiä ja ryhmiä eri aihealueilta.

Yhteislaulut

Yhteislaulut ovat saavuttaneet hyvän suosion ja vakiintuneet Puistonkulman ohjelmaan. Lauluja lauletaan aina parittomina viikkoina keskiviikkoisin klo 15-16 Puistonkulmassa. Laulattajana ja pianolla säestämässä on Lotta Skog. 

Aivo- ja muistitreeni

Tiistaisin klo 10-11.30 Seniorikulmassa tehdään muistiharjoituksia ja aivojumppaa tai visaillaan ilman suorituspaineita yhdessä onnistuen. Kerran kuussa ohjelmaa järjestää on Kanta-Hämeen muistiyhdistyksen Muistikahvila.

Puistonkulman leidit – naisten oma porukka

Naisten oma, kaikille avoin keskusteluporukka kokoontuu kerran kuussa tiistai-iltapäivänä vaihtuvin teema-aihein. Tapaamiset ovat Puistonkulmassa.

Avoimet ovet ja korttipeliporukat

Seniorikulmassa on avoimet ovet maanantaisin klo 13-15.  Maanantai-iltapäivisin Seniorikulmassa myös pelaillaan korttia. Tervetuloa tutustumaan, kuulemaan toiminnasta tai pelailemaan. Puistonkulmassa on avoimet ovet  perjantaisin klo 10-12. 

Riksulan käsityökerho

Toiminnanohjaajamme, tekstiilialan artesaani ja ohjaustoiminnan artenomi, Susanna ohjaa Riihimäen kaupungin kanssa yhteistyössä toteutettavaa käsityökerhoa maanantaisin klo 9-11 Matkakeskuksessa sijaitsevassa Riksulassa. Kerhossa tehdään yhdessä erilaisia käsitöitä. Voit ottaa mukaasi oman käsityön, tulla opettelemaan uusia tekniikoita tai osallistua hyväntekeväisyyskampanjoihin. Tervetuloa mukaan!

Miesten vuoro

Miesten vuoro kokoontuu Puistonkulmassa parillisina keskiviikkoina klo 15-17. Miesten vuorossa aihe on vapaa; juodaan kahvia hyvässä seurassa ja tehdään asioita, joita porukalla keksitään. Miesten vuoron isäntänä on vapaaehtoinen ryhmänvetäjä Kalle Saxell.

Kirja- ja elokuvaryhmä

Kirja- ja elokuvaryhmä kokoontuu kolme kertaa niin kevät- ja kuin syyskaudella. Ensimmäisellä kerralla valitaan yhteisestä luettelosta luettavaksi kirja. Kirjan lukemiseen varataan riittävästi aikaa ja jokainen siis lukee kirjan kotonaan. Toisella kokoontumisella keskustellaan kirjasta ja kolmannella kokoontumisella katsotaan yhdessä kirjan pohjalta tehty elokuva ja keskustellaan annista katselun jälkeen. Ryhmään on aina ennakkoilmoittautuminen ja samalla saa kirjalistan. Ryhmää vetää kirjastonhoitaja ja hän myös hoitaa luettavaksi valitun kirjan hankinnan.

Puistopelit

Kesäisin Puistonkulmaa vastapäätä sijaitsevassa Kolmiopuistossa pelataan pihapelejä, kuten mölkkyä, petankkia ja rimagolfia. Tapaamisella pelattavat pelit valitaan aina yhdessä porukalla. Hirsimäen puistossa sekä Peltosaaren Bad Segebergin puistossa pelataan mölkkyä vapaaehtoisten puistopelikavereiden ohjaamana. Pelatessa saa halutessaan mukavasti hyötyliikuntaa ja voi tavata tuttuja ja uusia ihmisiä.

Retket

Järjestämme kevät- ja syyskaudella retken lähiseudulle. Retkestä perimme kulukorvauksen.

Yhteistyötapahtumat

Yhteistyössä kaupungin liikunta- ja sotetoimen kanssa järjestämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Paikkansa on jo vakiinnuttanut seniorimessut, liikuntapuistopäivä, liikuntapäivät ja senioreiden tanssitilaisuus. Yhteistyössä on mukana myös seurakunta ja paikalliset yhdistykset.

Esitteet

Toiminta