Kohtaamispaikat ja tilaisuudet

Järjestämme erilaisia avoimia kohtaamispaikkoja, ohjelmatilaisuuksia, tapahtumia, retkiä ja ryhmiä eri aihealueilta.

Yhteislaulut

Yhteislaulut ovat saavuttaneet hyvän suosion ja vakiintuneet Puistonkulman ohjelmaan. Lauluja lauletaan aina parittomina viikkoina keskiviikkoisin klo 15-16 Puistonkulmassa. Laulattajana ja pianolla säestämässä on Lotta Skog. 

Muistikerho

Muistikerho kokoontuu kerran kuussa  Puistonkulmassa. Maanantaina klo 13-14.30 kokoontuvassa kerhossa tehdään muistiharjoituksia ja aivojumppaa ilman suorituspaineita yhdessä onnistuen.

Korttipeliporukka

Korttipeliporukka kokoontuu maanantai-iltapäivisin klo 13-15 Seniorikulmassa.

Miesten vuoro

Miesten vuoro kokoontuu Puistonkulmassa parillisina keskiviikkoina klo 15-17. Miesten vuorossa aihe on vapaa; juodaan kahvia hyvässä seurassa ja tehdään asioita, joita porukalla keksitään. Miesten vuoron isäntänä on vapaaehtoinen ryhmänvetäjä Kalle Saxell.

Muisteluporukka

Muisteluporukka kokoontuu perjantai-iltapäivisin Puistonkulmassa. Tapaamisissa muistellaan yhdessä eri teemoilla. Porukkaan on ennakkoilmoittautuminen.

Kirja- ja elokuvaryhmä

Kirja- ja elokuvaryhmä kokoontuu kolme kertaa niin kevät- ja kuin syyskaudella. Ensimmäisellä kerralla valitaan yhteisestä luettelosta luettavaksi kirja. Kirjan lukemiseen varataan riittävästi aikaa ja jokainen siis lukee kirjan kotonaan. Toisella kokoontumisella keskustellaan kirjasta ja kolmannella kokoontumisella katsotaan yhdessä kirjan pohjalta tehty elokuva ja keskustellaan annista katselun jälkeen. Ryhmään on aina ennakkoilmoittautuminen ja samalla saa kirjalistan. Ryhmää vetää kirjastonhoitaja ja hän myös hoitaa luettavaksi valitun kirjan hankinnan.

Pihapelit

Kesäisin pelailemme Puistonkulmaa vastapäätä sijaitsevassa Kolmiopuistossa pihapelejä, kuten mölkkyä, petankkia ja rimagolfia. Tapaamisella pelattavat pelit valitaan aina yhdessä porukalla. Pelatessa saa halutessaan mukavasti hyötyliikuntaa ja voi tavata tuttuja ja uusia ihmisiä.

Retket

Järjestämme kevät- ja syyskaudella retken lähiseudulle. Retkestä perimme kulukorvauksen.

Yhteistyötapahtumat

Yhteistyössä kaupungin liikunta- ja sotetoimen kanssa järjestämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Paikkansa on jo vakiinnuttanut seniorimessut, liikuntapuistopäivä, liikuntapäivä ja senioreiden tanssitilaisuus. Yhteistyössä on mukana myös seurakunta ja paikalliset yhdistykset.

Toiminta